Vi samarbejder med

Vinge Holding (holdingselskab) har de seneste år udviddet aktiviteterne, og er nu moderselskab for henholdsvis telemarketings-virksomheden Europhoner med hovedsæde i Glostrup ved København, samt for Vinge Travel der i 2020 er et nystartet rejsebereau, ligeledes med hovedsæde i Glostrup.

 

Europhoner logo

Europhoner  – en sympatisk rambuk. Vi sætter en ny standard i markedet for ekstern mødebooking. Høj kvalitet og ’no cure, no pay’ er vores kendetegn. Medhovedsæde i Glostrup har Europhoner cirka 10 ansatte, i lyse lokaler.

 

Vinge Travel logoVinge Travel startede i 2019 efter at David Vinges besøg på forskellige Østeuropæiske destinationer. Se mere på hjemmesiden www.vingetravel.dk samt Vinge Travel’s Facebook-side

 

One Office er  samarbejdspartner for Vinge Holding siden 2019. One Office’s kerneforretning  tilbyder forskellige IT løsninger til erhvervslivet Stifter og CEO Martin Kumini har arbejdet i IT branchen siden 1997 indenfor drift, design og implementering af IT løsninger i alle størrelser, sammen.med Stifter Jørgen, der  har arbejdet i IT branchen siden 1995 som selvstændig konsulent indenfor programmering, design og implementering.